HOE KUNT U DE AOV ONDERSTEUNEN?

De AOV presenteert zich minimaal tweemaal per jaar aan het publiek. Op de zaterdag vóór Palmzondag wordt altijd de Matthäus Passion uitgevoerd. Ook in het najaar verzorgt het koor een concert. Meestal staat dan één van de grote oratoria op het programma, maar we brengen ook regelmatig moderner en avontuurlijker werk.

Al onze uitvoeringen worden begeleid door een professioneel orkest en voor de solopartijen worden eersteklas solisten gecontracteerd.

Dit brengt uiteraard hoge kosten met zich mee. Kosten die met het jaar stijgen, terwijl de subsidies, waar wij voor een groot deel van afhankelijk zijn, juist sterk teruglopen. Als deze tendens zich voortzet is de kans groot dat er over een aantal jaren een einde komt aan de Matthäus-traditie en de najaarsconcerten.

DOOR 'VRIEND' TE WORDEN!

Als u zich aansluit bij de Stichting Vrienden van de Alkmaarse Oratorium Vereniging/Cor Dekker Fonds bouwt u mee aan een fonds waaruit eventuele tekorten die ontstaan bij de concerten aangevuld kunnen worden.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN 'VRIEND'?

Als vriend heeft u per concert recht op één kaart met € 10,-- korting. Verder kunt u, samen met een introducé, gebruik maken van de zitplaatsen in het vriendenvak vóór in de kerk.

De minimum vriendenbijdrage is € 35,-- per jaar.

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Neemt u dan contact op met

Loes Staal
  ’t Hondsbosch 24
  1821 CE Alkmaar
  tel: 072-5155498
  e-mailadres: donateurscdf@aovkoor.nl

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Na uw aanmelding nemen wij contact met u op en ontvangt u verdere informatie.

Ondergetekende meldt zich aan als Vriend bij de Stichting Vrienden van de Alkmaarse Oratorium Vereniging/Cor Dekker Fonds

Postcode  Plaats
Email adres