Sponsoren

Al meer dan 90 jaar lang voert de Alkmaarse Oratorium Vereninging koorwerken uit. Vrijwel altijd in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. Altijd met een professioneel orkest en solisten.

Vanaf nu is het voor leden van de AOV, familie, kinderen, vrienden en buren die de AOV een warm hart toedragen mogelijk om de AOV†GRATIS†te sponsoren.

Ga de volgende keer bij een bestelling online direct naar (klik op het logo van SponsorKliks):

klik hier om nnar de website te gaan

Er verschijnt een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de AOV een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via de AOV kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

De financiŽle ondersteuning van bedrijven is voor de AOV zeer welkom. Wilt u de Alkmaarse Oratorium Vereniging ook ondersteunen? Stuurt u dan een e-mail naar: info@aovkoor.nl