Lid worden

Ooit met de gedachte gespeeld in een koor te gaan zingen? Dan ben je van harte welkom bij een repetitie van de AOV!
Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in de aula van het Murmellius Gymnasium, Bergerhout 1, 1815 DA in Alkmaar.

En op die woensdagavonden, behalve in de schoolvakanties, werken we hard maar ook gezellig en met een lach aan een klassiek koorwerk. We verzorgen twee uitvoeringen per jaar: in het voorjaar is dat de Matthšus Passion (jaarlijkse traditie van ons koor sinds 1946) en in het najaar een ander oratorium of een samenstelling van klassieke werken (zie onder Repertoire).

Ook bestaat de mogelijkheid om mee te zingen op projectbasis, zoals dat al sinds jaar en dag gebeurt met de uitvoering van de Matthšus Passion. Je wilt misschien niet het gehele jaar gebonden zijn aan het koor, maar wilt wel meezingen met bepaalde stukken die je een warm hart toedraagt, dan kun je per project meezingen.
Informeer gerust!

Kwaliteit vinden we belangrijk. Samen met Johan Akerboom, dirigent en zeer enthousiast professional, streven we naar verbetering van zangtechniek en houding, om zodoende een algeheel kwaliteitsniveau te handhaven.
Maar naast al dit serieuze hebben we ook de nodige afleiding: eens per maand drinken we na afloop iets met elkaar, we hebben elke tweede woensdag van d maand een verloting met mooie prijzen en drie keer per jaar een boekenbeurs, waar we elkaars boeken kopen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Dat kan via: info@aovkoor.nl