Najaarsconcert

AOV: al meer dan 90 jaar!

Op zondagmiddag 10 november 2019 is ons volgende najaarsconcert.
Dan zingen we vóór de pauze stukken uit Dido and Aeneas van Henry Purcell en na de pauze het Requiem van Mozart.
Een uitdagend programma. We repeteren dit om de week, afwisselend met de repetities voor het concert van 13 april 2019. Op die laatste datum brengen wij de Mattheus Passie in de Nederlandse hertaling van Jan Rot.

Zowel voor de Mattheus Passie als voor het najaarsconcert hebben we nog enkele plaatsen vrij voor projectzangers.

Projectzangers welkom!

De AOV werkt bij ieder concert met projectzangers. Dit zijn doorgaans ervaren zangers, die wel graag met een bepaald stuk willen meezingen, uiteraard met betaling van contributie, maar die zich niet willen vastleggen als koorlid.

Op zondagmiddag 10 november 2019 voeren we het Requiem van W.A. Mozart uit. Ervaren zangers m/v, die dit prachtige werk samen met ons willen uitvoeren zijn van harte welkom om als projectzanger mee te doen met de repetities en natuurlijk de uitvoering in de Grote Kerk. Naast Mozart staat een werk van Purcell op het programma, delen uit de kameropera Dido en Aeneas.

Meedoen met Mozart en Purcell kan vanaf 1 mei 2019! De AOV repeteert op de woensdagavonden, behalve in de schoolvakanties, van 19.45 tot 21.45 uur in het Murmellius Gymnasium te Alkmaar.

De Generale Repetitie met orkest en solisten is op woensdagavond 6 november. Tussentijds vinden nog 1 of 2 extra koorrepetities plaats op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur.

Mail voor meer informatie of om je aan te melden met ons secretariaat: : info@aovkoor.nl